Hotel Savus

Nalazimo se u centru Slavonskog Broda, na najljepšem hrvatskom trgu, samo 50 metara od rijeke Save. Kod nas možete uživati sve prednosti gradskog poslovnog hotela,iskoristiti našu lokaciju u centru grada za brzo i efikasno obavljanje Vaših poslovnih obaveza, a istovremeno uživati u opuštajućoj šetnji uz obalu rijeke. Sve povijesne i kulturne znamenitosti grada su nam u neposrednoj blizini a želite li upoznati našu okolicu možemo Vam organizirati obilaske i izlete po želji.

Savus-logo-350-colored

Bilo da ste gosti našeg restorana, kavane ili trebate boravak u našim luksuzno opremljenim sobama, ljubazno osoblje hotela za Vas je uvijek na usluzi. Poklonite nam Vaše povjerenje a mi ćemo Vam organizirati sve Vaše privatne svečanosti te pružiti nezaboravne trenutke opuštanja uz dobru hranu, piće i glazbu. Uz svu potrebnu informatičku opremu te vrlo moderan i ugodan ambijent naša kongresna dvorana dat će zasigurno novu dimenziju u Vašoj poslovnoj komunikaciji.

Naše iskustvo garancija je naše kvalitete o čemu svjedoči zavidni certifikat za zdravo pripremanje hrane HACCP, kao i naše nagrade.

 

Lokacija: